Tuinhof, Utrecht

Plan je route naar de locatie van het project Tuinhof door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Tuinhof, Utrecht

Met 10 minuten fietsen zit je in hartje Utrecht

Tuinhof vind je in het populaire Utrecht Oost. Om precies te zijn in het hart van de nieuwbouwwijk Veemarkt. Hippe stedelingen die de stad nooit willen verlaten, maar wel rust en ruimte zoeken, zijn hier helemaal op hun plaats. Want hier heb je een huis met een grote tuin en veel groen om je heen en dat terwijl je in 10 minuten fietsen in hartje Utrecht staat. Fijn. Niet dat je per se de stad in moet, want in de buurt vind je alles wat je dagelijks nodig hebt.

Jouw buurtje

Er zijn diverse scholen en kinderdagverblijven in de buurt, boodschappen doe je in het winkelcentrum De Gaard in Tuindorp en ook voor een stukje ontspanning hoef je niet ver weg. Ga een rondje rennen in de prachtige Voorveldse Polder of geniet met de kinderen van groen in de Biltse duinen. Ook het gave Griftpark is dichtbij. Hier is altijd iets leuks te doen. Zelfs voor een lunch of gezellig diner hoef je niet ver. In de buurt zijn diverse horecagelegenheden. Tuinhof ligt trouwens ook ideaal ten opzichte van diverse sportclubs. Op loopafstand!

Centraler kun je bijna niet wonen

Hadden we al verteld dat het zoeken naar een parkeerplaats voorgoed verleden tijd is? Om het plan Tuinhof komen voldoende parkeerhavens voor de bewoners van de Tuinhof. Eenmaal in de auto, dan zit je met 5 minuten op de A27. Of je nu naar Amsterdam, Hilversum of naar Breda moet, je bent er zo. Centraler dan hier kun je bijna niet wonen. Ook het openbaar vervoer is hier prima. Bushalte Veemarkt is voor de deur en in 10 minuten fiets je naar Utrecht Centraal of Utrecht Overvecht voor de trein.