tijdlijn

nieuwsadmin
11:28 | 22-01-2016

Uitslag en prijswinnaar enquête Tuinhof

Enige tijd geleden heeft u meegedaan aan de enquête voor het project Tuinhof in Utrecht. Er hebben veel mensen gereageerd en positieve feedback gegeven. Wij willen iedereen hiervoor bedanken en zullen de uitkomsten en conclusies zeker meenemen in onze volgende projecten. Klik hier voor een paar belangrijke conclusies van de uitslag van de enquête.
nieuwsHans Gelens
21:25 | 16-12-2015

Meer financieringsruimte voor nieuwbouwwoningen van AM

Bij de koop van een huis is meestal een financiering nodig. Volgens de wet mag nu maximaal 103% gefinancierd worden. Dat betekent dat er maximaal een hypotheek verstrekt mag worden ter hoogte van de koopsom plus de bijkomende kosten tot 3% van de koopsom. Alle financiers houden er rekening mee hoeveel er werkelijk gefinancierd wordt. Hoe hoger dit percentage hoe meer rente u betaald. Omdat AM alleen nieuwbouwwoningen verkoopt die waardevaster zijn, gaat Nationale Nederlanden echter uit van een rente gebaseerd op een financiering van 90% ook als u 103% financiert. Hierdoor krijgt u een rente die al snel 0,4% lager ligt.
nieuwsNicole Hermans
10:13 | 12-11-2015

De verkoop is gestart!

De verkoop van de woningen en appartementen is gestart en alle woningen en appartementen zijn inmiddels onder optie. Zolang nog niet alle woningen en appartementen verkocht zijn kunt u nog op de reservelijst geplaatst worden.